Uudised

Menüü 20. jaanuar

HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     21.01.

Odrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV         22.01.

Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     23.01.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV        24.01.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                  25.01.

Rukkihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

MENÜÜ

ESMASPÄEV  21.01.

Keedetud kartul, hakklihakaste, peedisalat,leib, sepik, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200

TEISIPÄEV  22.01.

Borš, hapukoor, leib, sepik, kakaovaht, banaan, lihata toit.
300/30/30/20/150/100

KOLMAPÄEV  23.01.

Kana karrikastmes, keedetud riis, tomati-kodujuustusalat, leib, sepik, maitsevesi, mandariin.
150/200/75/30/20/200/80

NELJAPÄEV  24.01.

Koorene kalasupp, leib, sepik, marjakissell, vahukoor, koolipiim, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/20/150/30/200/100

REEDE      25.01.

Grillvorst, kartulipüree, kapsa-porgandisalat, maitsevesi, leib, sepik, koolipiim.
100/200/75/200/30/20/200

PIKAPÄEVARÜHM
MENÜÜ

ESMASPÄEV            21.01

Aedviljasupp, leib,melon.
250/30/80

TEISIPÄEV               22.01

Tatrapajaroog, morss, leib, tomatisalat.
250/200/30/50

KOLMAPÄEV         23.01

Kanasupp, leib, jogurt, õun.
250/30/200/100

NELJAPÄEV           24.01

Kartuli-hakklihavorm, leib, mahlajook, kurgisalat.
250/30/200/50

 REEDE                     25.01

Kohupiimavorm, hapukoor, koolipiim
200/30/200