Uudised

Menüü 20. veebruar


HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     01.03.

Seitsmeviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV        02.03.

Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     03.03.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV        04.03.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                  05.03.

Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  01.03.

Keedetud kartul, hakklihakaste, kapsa-kurgisalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200

TEISIPÄEV  02.03.

Borš, hapukoor, leib, sepik, kohupiimakreem kisselliga, koolipiim, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/30/20/150/100/200/100

KOLMAPÄEV  03.03.

Ühepajatoit, marineeritud kurk, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim, lihata toit.
300/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV  04.03.

Koorene kanasupp, leib, sepik, marjakissell, vahukoor, koolipiim, apelsin, lihata toit.
300/30/20/150/30/200/100

REEDE      05.03.

Kartulipüree, kalakaste, vitamiinisalat, maitsevesi, leib, sepik, koolipuuvili pirn.
200/100/75/200/30/20/100

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            01.03

Seljanka, hapukoor, leib, õun.
250/30/30/80

TEISIPÄEV               02.03

Makaronid juustuga, tomatisalat, leib, morss.
250/75/30/200

KOLMAPÄEV         03.03

Piimasupp, võileib singiga, porgand.
250/45/50

NELJAPÄEV          04.03

Ahjukartulid viineriga, morss, leib, kurk.
250/200/30/50

REEDE                    05.03

Õunakook, koolipiim, pirn.
150/200/80
 

HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     01.03.

Seitsmeviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV        02.03.

Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     03.03.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV        04.03.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                  05.03.

Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  01.03.

Keedetud kartul, hakklihakaste, kapsa-kurgisalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200

TEISIPÄEV  02.03.

Borš, hapukoor, leib, sepik, kohupiimakreem kisselliga, koolipiim, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/30/20/150/100/200/100

KOLMAPÄEV  03.03.

Ühepajatoit, marineeritud kurk, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim, lihata toit.
300/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV  04.03.

Koorene kanasupp, leib, sepik, marjakissell, vahukoor, koolipiim, apelsin, lihata toit.
300/30/20/150/30/200/100

REEDE      05.03.

Kartulipüree, kalakaste, vitamiinisalat, maitsevesi, leib, sepik, koolipuuvili pirn.
200/100/75/200/30/20/100

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            01.03

Seljanka, hapukoor, leib, õun.
250/30/30/80

TEISIPÄEV               02.03

Makaronid juustuga, tomatisalat, leib, morss.
250/75/30/200

KOLMAPÄEV         03.03

Piimasupp, võileib singiga, porgand.
250/45/50

NELJAPÄEV          04.03

Ahjukartulid viineriga, morss, leib, kurk.
250/200/30/50

REEDE                    05.03

Õunakook, koolipiim, pirn.
150/200/80