Menüü


HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV      27.05.

Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV         28.05.

Rukkihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     29.05.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV        30.05.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

 REEDE                 31.05.

Odrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

               

MENÜÜ

ESMASPÄEV   27.05.

Makaronid hakklihaga, leib, sepik, kurgi-tomatisalat tilliga, külm kaste, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/30/200/200

TEISIPÄEV   28.05.

Värskekapsasupp, leib, sepik, kohupiimavorm, kissell, koolipiim/keefir, apelsin, lihata toit.
300/30/20/150/100/200/100

KOLMAPÄEV   29.05.

Tatar, ažuu , peedi-kurgisalat, leib, sepik, koolipuuvili õun, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV   30.05.

Koorene kalasupp, leib, sepik, pannkoogid, moos, koolipiim/keefir, banaan, lihata toit.
300/30/20/120/30/200/100

REEDE       31.05.

Keedetud kartul, hakklihakaste, kevadinesalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi.
200/150/75/30/20/200/200
 

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            27.05

Pelmeenisupp, leib, hapukoor, küpsised.
250/30/30/45

TEISIPÄEV               28.05

Ahjukartul, grillvorst, leib, ketšup, kurk, mahlajook.
200/60/30/30/50/200

KOLMAPÄEV         29.05

Spagetid suitsupeekoni ja munaga, leib, tomatilõik, mahlajook.
200/30/50/200

NELJAPÄEV           30.05

Pilaff, leib, v. kurgisalat, mahlajook.
200/30/50/200

NELJAPÄEV           31.05

Soojad juustusaiad, tee, banaan.
100/200/100

HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV      27.05.

Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV         28.05.

Rukkihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     29.05.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV        30.05.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

 REEDE                 31.05.

Odrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

               

MENÜÜ

ESMASPÄEV   27.05.

Makaronid hakklihaga, leib, sepik, kurgi-tomatisalat tilliga, külm kaste, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/30/200/200

TEISIPÄEV   28.05.

Värskekapsasupp, leib, sepik, kohupiimavorm, kissell, koolipiim/keefir, apelsin, lihata toit.
300/30/20/150/100/200/100

KOLMAPÄEV   29.05.

Tatar, ažuu , peedi-kurgisalat, leib, sepik, koolipuuvili õun, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV   30.05.

Koorene kalasupp, leib, sepik, pannkoogid, moos, koolipiim/keefir, banaan, lihata toit.
300/30/20/120/30/200/100

REEDE       31.05.

Keedetud kartul, hakklihakaste, kevadinesalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi.
200/150/75/30/20/200/200
 

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            27.05

Pelmeenisupp, leib, hapukoor, küpsised.
250/30/30/45

TEISIPÄEV               28.05

Ahjukartul, grillvorst, leib, ketšup, kurk, mahlajook.
200/60/30/30/50/200

KOLMAPÄEV         29.05

Spagetid suitsupeekoni ja munaga, leib, tomatilõik, mahlajook.
200/30/50/200

NELJAPÄEV           30.05

Pilaff, leib, v. kurgisalat, mahlajook.
200/30/50/200

NELJAPÄEV           31.05

Soojad juustusaiad, tee, banaan.
100/200/100